Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

utorak, 11. kolovoza 2009.

OBAVIJEST

Na otoku Pašmanu održat će se seminar Om iscjeljenja i mudra radionica od 21.08. do 28.08. Predavači i voditelji su Prabhu Aditya i Mataji Triambhakeshwari iz Bhakti Marga Centra Springen, Njemačka. Sve informacije možete dobiti na internet stranici www.harmony.com

Nekoliko dana prije isti dvojac će posjetiti Bhakti Marga centar u Splitu te održati nekoliko aktivnosti. U srijedu 19. kolovoza održat će se Yagna u Kaštel Lukšiću od 10 do 12 sati. Istog dana od 17 do 18 sati bit će na programu Om iscjeljujuća tehnika u splitskom centru (Tršćanska 7), a nakon toga u 19 sati satsang i bhajani. Svi su dobrodošli na ove programe.

Za dodatne informacije javiti se na broj telefona 095 8060 335 (Damir/Roshan)

Zahvalnost je molitva


Pozdrav moji dragi internet prijatelji,

Radosno zagalamite prema Bogu! Čvrsto odlučite da ćete danas dopustiti samo ljubavi da izađe vani iz dubine vašega srca - slavite Boga!

Imajte samo zahvalnost i ljubav za svog gurua, svog dugovnog učitelja. Sjetite se iz dubine svojega bića da se je on inkarnirao, ne za sebe, već zato što ste ga pozvali i Božanska Majka je čula vaš plač u noći te je on, koji živi među blagoslovljenim i oslobođenim dušama, došao da vas spasi i oslobodi. Slijedite ga s milošću svoje patnje i trpljenja, s ljubavlju u svome srcu te sa zahvalom na svojim usnama. Vi budite oni koji podupiru njegova učenja, slijede njegov primjer i ostavljaju svugdje svoje tragove ljubavi, strpljenja i jedinstva!

Idite prema Svjetlu, moji dragi prijatelji, i budite slobodni! Vaš guru je poput zvijezde vodilje ukrašene božanskim bojama. Budite zahvalni!

Ja sam Babaji, vaš prijatelj, amen i om... adio dok se ne sretnemo ponovo...

Uzeto sa bloga: http://virtual-babaji-vishwananda.blogspot.com/ (poruke Mahavatar Babaji-ja svim sljedbenicima kroz Utpalavati, učenicu Swamija Vishwanande)