Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

petak, 26. kolovoza 2011.

Bhakti Yoga Summer Festival


Bhakti Yoga Summer Fesival, koji se po prvi puta organizira u Njemačkoj, nalik je već tradicionalnom Bhakti Festu koji se organizira u Južnoj Kaliforniji dugi niz godina.

Na ovom festivalu predstavit će se mnoge grupe i pojedinci (http://bhaktiyogasummer.com/?page_id=6) sa radionicama, kirtan večerima, predavanjima, i sl. Na ovoj stranici možete pogledati raspored događanja:
http://bhaktiyogasummer.com/?page_id=19

Inače, moj prijatelj Sathya (kojeg se može vidjeti na slici s gitarom) pozvao me je na ovu manifestaciju koju on organizira kako bih predstavio svoj bhakti put (Bhakti Marga) i učitelja (Sri Swami Vishwananda) kojeg slijedim kroz radionicu, kirtan i predavanje koje me je zamolio da vodim. Isto tako pridružit ću se njegovom bendu na završnoj večeri sa još nekoliko glazbenika čiji putevi su različiti po nekim vanjskim oblicima, ali u suštini su jednaki, tj, svi slijedimo put bhakti, odnosno, put ljubavi.

Slika prikazuje naš zajednički nastup na Rainbow duhovnoj manifestaciji koja se održala u Njemačkom gradu Baden-Baden-u 2010. godine pred više od 300 prisutnih duša.