Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

utorak, 14. travnja 2015.

Proslava 10. obljetnice Bhakti Marge (10 - 12 srpnja 2015.)

Od 10 do 12 srpnja 2015. u Shree Peethe Nilaya (Springen, Njemačka) održat će se do sada najvažniji događaj u Bhakti Margi. Naime, proslava je posvećena 10. obljetnici misije Sri Swamija Vishwanande i Bhakti Marge. Tko god je u mogućnosti svakako treba doći i prisustvovati proslavi.

Svaka osoba će doprinjeti tome da ovo doista bude najveći događaj Bhakti Marge. Zamislite Gurujijev osmjeh kad bude vidio nova lica, osobe koje ste vi doveli... to će biti najveće ''hvala'' koje mu možemo pokazati. Želimo ga zapravo iznenaditi poplavom posjetitelja i nadmašiti i vlastita očekivanja.

Tri večeri imat ćemo priliku uživati u glazbi, cijelom asortimanu Bhakti Marga aktivnosti, prezentacijama i satsanzima tijekom dana, izuzetne ponude na štandovima, plus svježa vegetarijanska, indijska i zapadna hrana također na štandovima kako bi svi bili nahranjeni i siti.

Pozovite svoje priajtelje, prijavite se, rezervirajte smještaj i pripremite se na zabavu desetljeća!

Molimo Vas kliknite na slijedeći link za prijavu:

Sobe u Shree Peetha Nilaya centru su već popunjene za ovaj događaj. Ali ne brinite, napravili smo predrezervacije za sve naše goste u mnogim hotelima i motelima u neposrednoj blizini za BM događanja sve do 30. svibnja 2015. Potrebno je samo navesti 'Bhakti Marga' kada radite rezervaciju. Na raspolaganju su vrlo ugodne sobe za vas, vašu obitelj i vaše prijatelje. Kako biste pristupili linku za rezervaciju, molimo slijedite ovaj link:



Lokacija: Shree Peetha Nilaya, Am Geisberg 1-6, 65321 Heidenrod – Springen, Njemačka.