Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

srijeda, 19. siječnja 2011.

Poziv i pozdravi Mahavatar Babaji-ja


Poruka od Mahavatar Babaji-ja za Om tehniku iscjeljenja (OM Healing)
Shree Peetha Nilaya, 4. siječnja 2011. (via Utpalavati)


Najdraži voljeni vječni prijatelji,

Znajte da sam uvijek sa vama. PO cijelom svijetu mnogi su sada povezani sa vibracijom koju smo Swami Vishwananda i ja zajedno stvorili sa svima vama koji prisustvujete u Om meditacijskim krugovima.

Vidite, zvuk OM u kreaciji najčistiji je zvuk na Zemlji i u cijelom svemiru. Neka tako i budu! Mi se sastajemo zajedno u grupama po cijelom svijetu kroz misiju koju Swami Vishwananda utiskuje u vibracijskoj mreži po cijeloj planeti. Ova se mreža zlatnog svjetla može vidjeti sa fizičkim očima tako što se najprije uspostavi most sa srcem. Zatim, treće oko - ajna čakra - daje znak. Ono što izgleda poput magije počinje se događati kada vidite vizualnu sliku ovoe energetske mreže.

Neki od vas koji ste danas prisutni poznajete mrežu svjetla Kristove Svijesti ovako opisanu (kao i vi koji budete čitali ovu poruku).

Šaljem svoju ljubav i pozdrave svakome od vas koji ste povezani sa vibracijom Swamija Vishwanande kao i sa mojom vibracijom u ovm mrežnom sustavu svjetla. U zbilji, ova vibracija koju stvaramo kada se zvuk OMa spozna kao vibracija Kristove Svijesti.

Zahvaljujem vam svima zbog vašeg sudjelovanja u OM meditacijskim krugovima jer to povećava napredak jedinstva cijelokupnog čovječanstva u ovom kritičnom času ove planete. Vi svi dobro znate o tome. Želim vam utisnuti ovu poruku danas: molim da izvijestite sve koji vježbaju Atma Kriyu da se sjete da je OM meditacija sastavni dio cijele vibracije Atma kriye. Neka i bude tako!

Ja sam Babaji, iz uzvišenih snijegom pokrivenih Himalaja, i pozivam vas kroz ovu poruku nazad svome domu u ovoj vibraciji OMa. Amen i OM.