Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

ponedjeljak, 7. svibnja 2012.

Mahavatarova poruka


Možda ste već čuli da imam grupu učenika koji žive sa mnom u Himalajama u Indiji. To je istina. Mnogi mudraci, ršiji i jogiji koji žive u Himalajama čuvaju energiju za održavanje života na ovom planetu putem meditacija, iz ljubavi prema čovječanstvu. Tako je s mojim učenicima.

Čuli ste za ovdašnju Dolinu cvijeća. Ovo mjesto sadrži određene energetske vrtloge koje ovi jogiji i ršiji održavaju stoljećima. Ljudi iz čitavog svijeta dolaze na to mjesto tijekom hodočašća. Oni koji prođu Dolinom cvijeća osjećaju ovu energiju i mogu pridonijeti promjeni svoje vlastite energije u višu vibraciju kad se usklade s njom. Postoje mnogi načini na koje jogiji iz Himalaja pomažu ljudskom rodu na putu njegove duše u unutarnje kraljevstvo Božje.

Gdjegod se nalazite u ovome svijetu, možete se uskladiti s ovom energijom u Himalajama kad vježbate Atma kriya yogu koju podučava Swami Vishwananda. Ja sam s vama svaki puta kad vježbate svoju Atma kriya yogu, kao i Swami Vishwananda. Ohrabrujem vas, danas, iskoristite ovu priliku da steknete ono (za)što ste sišli u tijelo da steknete odnosno spoznate – Božansko, koristeći svo oruđe koje Božansko stavlja pred vas na putovanju vašega života.

Mahavatar Babaji,
Prvoborac čitavog čovječanstva

Napomena: članak preuzet sa virtual-babaji bloga: http://virtual-babaji-vishwananda.blogspot.de/