Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

utorak, 6. ožujka 2012.

Susret s Mahavatarom


Moja priča o knjizi Mahavatara Babajija „Jedinstvo s Božanskim“
Predanica iz Češke koja živi u SAD-u

Kad sam otvorila vrata jedno poslijepodne, vidjela sam paketić u svom sandučiću i odmah sam znala da je „BABAJI“ stigao!!! (knjiga Jedinstvo s Božanskim Mahavatara Babajija). Uzela sam paketić u ruke i s ljubavlju ga stavila na svoje srce. Nevjerojatna energija počela je teći iz paketića u cijelo moje biće koje se počelo nekontrolirano tresti. Briznula sam u plač.

Brzo sam otvorila paketić i ugledala Babajijeve oči na koricama knjige. Njegove oči prodirale su u samu dubinu moje duše. KOJI BLAGOSLOV !!! Osjećala sam BESMRTNOG HIMALAJSKOG UČITELJA POKRAJ SEBE !!! Vibracije su bile toliko jake, toliko intenzivne, da sam se osjećala kao da će mi mozak svakog trena eksplodirati.

Tada sam počela čitati Jedinstvo s Božanskim. Htjela sam je cijelu pročitati istoga dana, ali nisam mogla zbog dubine energije koja je dolazila ih Njegovih riječi i slijevala se kroz moje tijelo! Ljubljeni Mahavatar bio je uz mene cijelo vrijeme. Njegova energija je bila (i još jest) toliko moćna da sam imala problema s disanjem i tijelo mi se treslo dok su se suze slijevale niz moje obraze. Morala sam stati i plakati i u isto vrijeme uživati u Božanskim osjećajima koji su okruživali moje biće sa slatkom, beskrajnom radosti i blaženstvom. Materijalni svijet izgubio je svako značenje za mene. Fizički svijet sada se činio nerealnim, besmislenim, mračnim i jako teškim. Željela sam samo LJUBAV i shvatila da ja jesam LJUBAV. Naposljetku sam uspjela doći do kraja knjige u tri dana.

Naš dom je uvijek bio ispunjen pozitivnom energijom. Svatko tko nam dođe u posjet osjeća to. Imamo svuda postavljeno mnogo kristala. Imamo slike Isusa Krista, Gospoda Krishne, Mahavatara Babajija, Lahirija Mahasaye, Swamija Sri Yukteswara, Paramhanse Yoganande i Ramane Maharishija u svim sobama, a posebno u našoj sobi za meditaciju. Također imamo mnogo iscjeljujućih slika, ali ono što je došlo s ovom knjigom (Jedinstvo s Božanskim) jest neopisivo, neizrecivo.

Duh BOŽANSKOG MAHAVATARA ostao je s nama do dana današnjeg i pomaže nam otpustiti i nadići našu postojeću karmu. Ponizno SE KLANJAMO TEBI, NAŠEM NAJDRAŽEM PRIJATELJU i NAŠEM VOLJENOM JAGADGURUU MAHAVATARU BABAJIJU.

Stavljam bijeli lotos cvijet na tvoja stopala
OM GURU OM - OM, MIR, AMEN
Predanica
Mahavatara Babajija i Sri Swamija Vishwanande
Preuzeto s bloga: http://virtual-babaji-vishwananda.blogspot.com/

***

"Jedinstvo s Božanskim" može se naručiti po cijeni od 70kn+troškovi poštarine.
Kontakt za narudžbu: stipe.atmakriya@gmail.com (Šibenik), radha@hi.t-com.hr (Rijeka),dunja.kosanovic@gmail.com (Zagreb), pranati108@gmail.com (Split),izeleznjak@gmail.com (Čakovec), puruvara@gmail.com (Srbija)