Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

četvrtak, 21. listopada 2010.

Blagoslov Majke - izuzetna priča za vrijeme Navaratrija i obavijest za novo izvlačenje tombole


Za vrijeme Navaratrija dogodila se nevjerojatna priča. Carlotta i njen suprug su iz Italije i raduju se djetetu koje bi se trebalo roditi za vrijeme Shivaratrija slijedeće godine. Posjetili su nas i proslavili Navaratri svih devet dana. Navečer, 13. listopada za vrijeme Devi puje (molitve) u šatoru sreli smo se u kapelici zbog izvlačenja tombole. Rekla sam (Dakshini) Carlotti ali je ona odlučila ostati u šatoru. Ona je osvojila prvu nagradu: prekrasan crveni sari sa prošlogodišnjeg Navaratrija. Željeli smoo je iznenaditi i rekli smo Rukmini (Alanino novo ime) da joj preda nagradu odmah nakon toga. Otišli smo nazad u šator i vidjeli Carlottu kako sjedi pored yagne. Nismo htjeli omesti njenu molitvu pa smo čekali. Čim je yagna završila Rukmini joj je pohitala i dala joj sari. Bila je ushićena.

Duboko dodirunuta rekla nam je da je varala. Rekla je Božanskoj Majci za vrijeme yagne da u slučaju da dobije sari ona će s njim zamotati svoju novorođenu bebu. Kako da Božanska Majka ne odgovori na takvu molitvu?

Glavna boginja Devi je prošle godine nosila ovaj sari svih deset dana budući da se svi novi sariji omataju na onaj prethodni. Crveni sari je bio prvi tako da je prvi doticao murti. Koji blagoslov za bebu!

Nove nagrade za slijedeće izvlačenje 13.og studenog:

1. nagrada: Swamijeve čarape, koje je nosio za vrijeme Devipuje (neoprane!)
2. nagrada: majica kratkih rukava od Swamija
3. nagrada: CD po izboru
4. i 5. nagrada: knjiga koju je osobno Swami potpisao


Tromjesečna super nagrada (majica koju je Swami nosio na krštenju na jezeru Ganezareth, Izrael 2009)

Možete kupiti karte, 32 eura svaka, u našem Bhakti Shopu, kod Dakshini ili online: Svoje uplate izvršite sa napomenom ´tombola` na: Bhakti Event GmbH, Frankfurter Sparkasse, Konto 200282891, BLZ 500 502 01, IBAN: DE295005 0201 0200282891, BIC: FRASDEFFXXX ili pošaljite e-mail na tombola@bhaktimarga.org