Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

utorak, 15. lipnja 2010.

Danya Lakshmi tombola

Prigodom 32. rođendana našeg voljenog Guruđija Swamija Vishwanande započinjemo sa Danya Lakshmi tombolom čiji novac će se utrošiti na izgradnju Shree Peetha Nilaya, centra Springen.

Kako pristupiti?
Prvo izvlačenje je već održano u nedjelju. Svako slijedeće će se održati 13og u mjesecu. Svaka tri mjeseca će se skupiti svi listići koji će ući u veliko izvlačenje za top-nagradu. Izvlačenje će uvijek uraditi dijete.

Što dajem te kako mogu pobijediti?
Jedan listić iznosi 32 eura - jer je to Swamijev 32. rođendan - dobivate priliku osvojiti kao prvu nagradu jedan od Swamijevih osobnih stvari kao npr. majicu, čarape, knjigu, jastuk ili nešto slično tome. Za drugu nagradu možete osvojiti npr. poseban tretman sa tibetanskom zdjelom. Treća nagrada može biti CD, knjiga, ili nešto slično iz butika. Glavna nagrada može biti swamijevo odijelo ili neko drugo ugodno iznenađenje.

Kako kupiti listić?
Dva su načina kako kupiti listić:
Možete ga kupiti u centru ili online. U tom slučaju uplatite 32 eura sa naznakom ´tombola` na slijedeći račun: Bhakti Event GmbH, Frankfurter Sparkasse, Konto 200282891, BLZ 500 502 01, IBAN: DE295005 0201 0200282891, BIC: FRASDEFFXXX i pošaljite e-mail na tombola@bhaktimarga.org

Želimo vam mnogo zabave u ovoj igri.

Još jednom veliko HVALA svima vama. Mnogo smo podrške primili od svih vas. Primili smo u tri tjedna 400.000 eura, i imamo još 7 tjedana da postignemo početni cilj od 500.000, koji će nam omogućiti početak faze renovacije. Sada smo sigurni da sa ovim duhom možemo ostvariti zajedno naš san - Shree Peetha Nilaya. Nastavimo dalje! Naš tim će vam se uskoro javiti sa zahvalom. Te ako se želite priključiti timu koji skuplja donacije u mjestu u kojem se nalazite molimo vas kontaktirajte nas na fundraising@bhaktimarga.org

S ljubavlju i blagoslovima,
Vaš tim: Shree Peetha Nilaya