Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

utorak, 2. veljače 2010.

Poruka od Mahavatar Babađija


Jai Gurudev, Dragi Atma Kriya instruktori:
Ja sam Babaji, onaj koji je uvijek s vama.

• Srce je čisto u svojoj osnovi. Neka i bude tako i neka se vrati čistoći koja je Božanska ljubav kroz praksu Atma kriye.
Neka vam sveci koji su došli prije vas utabaju put kroz njihov primjer. Slijedite vodstvo i uspinjite se zlatnim ljestvama čakri u kraljevstvo duhovne slobode. Sjednite u meditaciju i postavite četiri životna pitanja: Tko sam ja? Odakle sam došao? Zašto sam ovdje? Gdje idem? Swami Vishwananda i ja smo kreirali Atma kriya tehniku. Sa našim jamstvom i ustrajnom praksom te Božanskom milošću odgovorit ćete sebi na ova pitanja u ovom životu! I to je tako.

• Krist je rekao: “Veće ljubavi nitko nema od ove; tko život svoj položi za svog brata.” Neka ti Božanski principi budu temelji Atma kriye. Ako netko želi napredovati u kraljevstvo Svjetla, mora ići unutar same duše i iskristalizirati znanje o Jedinstvu, o Božanskoj ljubavi, i Vremenu što jednog dana neće više teći. Neka to bude tvoj cilj Atma kriye. Postani Jedno sa Svime, kroz procese koji smo Swami Vishwananda i ja kreirali i procijenili mogućim da vas odvede Kući u Svjetlosno Biće što ste vi sad i što ste uvijek bili. Neka bude tako kroz Atma kriya tehnike.

• Kada sjednete meditirati i vrijeme stane na trenutak, koliko slobodni se osjećate. Mir se spusti kad pročistite i uskladite čakre fizičkog tijela u cijelosti. Krunska čakra se otvara u svom vlastitom ritmu kroz predanu praksu Atma kriya tehnika. Božansko sjedi usred Sahasrare, krunske čakre, čekajući da bude oslobođeno. Tada duša onoga koji prakticira Atma kriyu uzlijeće slobodna, unutar i van fizičkog tijela po volji. To je krunidbena slava Atma kriye, kroz marljivu, praksu punu ljubavi otvarate vrata vječnosti, kroz krunsku čakru, Sahasraru.

• Životinje vode svoje živote kroz instinkte. Ljudi imaju dušu sa moći razlučivanja. I bez obzira, većina trati život u potrazi za zdravljem i srećom materijalnog svijeta. Atma kriya tehnike koje smo Swami Vishwananda i ja dali u rad Atma Kriya Institutu osigurava Božanski alat i Božansku milost da vodi svakoga, tko je predan, van tame života posvećenog ispunjavanju svjetovnih užitaka. Velike su duše koje su dosegle stanje gdje ih “blaga u nebesima” privlače više nego zlata Zemaljskog života. Atma kriya nudi „ključeve kraljevstva Božjeg“. Ali kao što vam Swami Vishwananda stalno govori, „Morate to zaista željeti!“

• Stanite s nama, oh vi sa malo vjere, rekao je Krist jednog dana u Galileji. Čak iako netko započne Atma kriya tehnike sa određenom količinom skepticizma, kroz marljivu praksu “promjena srca” se pojavljuje zahvaljujući samim Tehnikama. Tehnike sadrže mantre koje prožimaju strukture kreirane u kristalnim matricama svake duše onoga koji prakticira.

• Atma Kriya ne daje više dobrobiti jednom pojedincu od drugome. Tehnika radi prema Božanskog planu i svatko može napredovati na duhovnom putu kroz praksu Atma kriya tehnika. Božanska milost Swamija Vishwanande, i mene, je dostupna, ali morate je željeti; morate je prakticirati kao što vas Atma kriya instruktori i Swami Vishwananda vode. Ja sam vam dostupan na unutarnjem planu i u vašim meditacijama. Mi vas Volimo, i u to možete bit sigurni. Mi vas nikad nećemo napustiti dok se ne sjetite prosvjetljenja. Atma kriya će vam pomagati u više načina nego što um čovjeka može zamisliti.

• Pobjednici života lišavaju se nepotrebnih alata treće dimenzije kao što su mržnja, pohlepa, ljubomora, čulna znanja u prvoj čakri, ponos, egoizam i struktura neistina u svojoj osnovnoj prirodi. I osude drugih potpaljuju vatru svih ovih prethodno spomenutih osobina. Neprosvijetljena osoba možda neće imati razlučivanje da ne sudi svakoga, a najmanje je moguće da to radi prosvijetljen Učitelj. Akcije prosvijetljene osobe mogu biti shvaćene tako da On živi izvan bazne čakre, Muladhare. Ukoliko ne znaš što su stvarne namjere Prosvijetljenog Učitelja, ne možeš ni naslutiti da su njegove vrijednosti u „Kraljevstvu Božjem“ poput zlata. Atma kriya daje onome koji je predan praksi sposobnost razlučivanja što je to svjetlo, a što je tama, i spontano da zna jedinstvo te obje stvari. Pa neka tako bude. Postanite jedno sa svim kroz Atma kriyu.

- Babaji (kroz Utpalavati)