Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

utorak, 1. veljače 2011.

Univerzalni softver


Universal Software, služba za korisnike: Je li Sri Swami Vishwananda napisao ovaj program?

Operater: Halo, Jai Gurudev, kako vam mogu pomoći?
Klijent: Pa evo, nakon mnogo razmišljanja odlučio sam instalirati Ljubav. Možete li me voditi?

Operater: Nema problema. Jeste spremni?

Klijent: Ja se baš ne razumijem u tehniku, ali mislim da sam spreman. Što trebam prvo napraviti

Operater: Prvi korak je da otvorite Srce. Jeste li ga pronašli?

Klijent: Da, ali trenutno mi je otvoreno nekoliko programa. Mogu li instalirati Ljubav dok oni rade?

Operater: Koji su vam programi otvoreni?

Klijent: Da vidimo, otvoreni su mi Stare Rane, Nisko Samopoštovanje, Zamjeranje i Ljutnja.

Operater: Nema problema, Ljubav će postepeno izbrisati Stare Rane iz vašeg operativnog sustava. Nastavite koristiti novoinstalirani program Ljubav i on će na koncu poništiti Nisko Samopoštovanje svojim modulom prihvaćanja ISTINSKIH vrijednosti. Međutim, Zamjeranje i Ljutnju morate potpuno isključiti. Ti programi sprečavaju Ljubav da se pravilno instalira. Možete li ih isključiti?

Klijent: Ne znam kako. Možete li mi reći kako?

Operater: Sa zadovoljstvom. Idite na Start i pokrenite Opraštanje. Obrišite program Lažnog Identiteta. Kliknite PRIHVATI koliko god puta je potrebno, sve dok Zamjeranje i Ljutnja ne budu potpuno uklonjeni.

Klijent: O.K. jesam! Ljubav se počela instalirati. Je li to normalno?

Operater: Da, ali vodite računa o tome da je to samo osnovni program. Morate se početi povezivati s drugim Srcima kako biste mogli dobivati update-ove.

Klijent: Oops! Već sam dobio poruku „error“! Kaže, „Greška, program ne radi na unutarnjim komponentama.“ Šta da radim”?

Operater: Bez brige. To znači da je Ljubav programirana da radi na Unutarnjim Srcima, ali na vašem još nikad nije bila pokrenuta. Običnim rječnikom, to znači da morate prihvatiti to da ste vi sami Ljubav dok nudite Ljubav i volite druge.

Klijent: Pa šta da sad radim?

Operater: Otvorite Samoprihvaćanje, pa kliknite na sljedeće: Oprosti-Sebi, Shvati Svoju Vrijednost; preselite u Ljubav sva ograničenja koja primijetite.

Klijent: O. K., jesam.

Operater: Sada ih kopirajte u direktorij „Jedno Srce“. Sistem će poništiti sve konfliktne fajlove i počet će popravljati manjkave programe. Također trebate obrisati Preveliku Samokritičnost i Sebične Stavove iz svih direktorija i isprazniti kantu za smeće kako biste bili sigurni da su potpuno nestali i da se neće nikada vratiti.

Klijent: Kužim. Hej! Srce mi se puni novim fajlovima. Smiješak mi se igra na monitoru, a Mir i Zadovoljstvo se kopiraju po cijelom Mom Srcu. Je li to normalno?

Operater: Ponekad. Kod nekih to duže traje (program Navike može pokušati poništiti sve), ali na kraju se sve posloži. Ljubav vam je instalirana i radi! Još jedna stvar: Ljubav je freeware. Dijelite nju i razne njene module svima koje susrećete. Oni će je dalje dijeliti s drugima pa ćete zauzvrat dobiti natrag neke zbilja cool module.

Klijent: Hvala. Divan software! Moj kompjuter uživa, a zbog nekog nepoznatog razloga, i ja se osjećam odlično!

Universal Operater: Jai Gurudev