Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

subota, 16. ožujka 2013.

Dojmovi s Shivaratrija 2013

"Neka sve vaše želje, dobre želje, budu ispunjene. Neka vas Shankara i Parvati blagoslove.
Vidim da ste sretni. Ostanite sretni." - Premavatar Sri Swami Vishwananda, njegove riječi na kraju prolave Shivaratrija. 

Guruji je isto tako najavio da smo sada službeno otvoreni, što znači da možemo službeno primati goste i održavati aktivnosti. Najvljen je službeno početak otvaranja centra i to od 1 do 5 svibnja. Imat ćemo još i duhovno otvorenje koje će se dogoditi od 19. do 23. lipnja kad ćemo ugostiti mnoge poznate i manje poznate duhovne ličnosti, glazbenike...

Evo još jedno iskustvo s Shivaratrija...

JGD
Evo da se pridružim dojmovima sa Shivaratrija..Bilo nas je 10 iz Hrvatske, a ovo je moj 4. put i potpuno drugačiji do sada jer nije bilo porađanje lingi kao prije nego je Swami to napravio vrlo diskretno samo 2 puta  i to za manju skupinu ljudi koji su se slučajno našli ali im je barem ta želja ispunjena.
Energije su bile puno blaže i ljubavne i svi smo uživali u predivnim bađanima cijelo vrijeme.
Bilo je zanimljivo na kraju u 7 ujutro kad je sve završilo kako su se opet zamjenile neke male linge a neke su se i zabunom uzele,pa je Swami inzistirao da ako se ne vrate pravim vlasnicima to je jako loša karma...hehe neke stvari su ostale iste!!!
Swami je ovaj puta davao svima Guru mantru koji to osjećaju, čak na 100-tine što je trajalo satima tako da je jako velik priliv novih učenika. -- Pushpami