Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

petak, 29. siječnja 2010.

Iskustva sa Om tehnike iscjeljenja

Poštovani! Objavljujem jednu istinitu priču koju su ispričale dvije sestre. Priča govori sama za sebe...

Dragi prijatelji,

Moje ime je Elena Bričević, imam 35 godina. Ja i moja sestra Maja Živković idemo već godinu dana na Om tehniku iscijeljenja kod Nainaa-e u Dugi Rat. Imamo svoju OM iscjeljujuću grupu koja se sastoji od 4-ro do 10-ro ljudi koji dolaze redovito na Om tehniku iscijeljenja.

Ovim putem bih htjela sa vama, koji budete čitali ovaj moj tekst, podijeliti svoja osobna iskustva koje sam doživjela prilikom Om iscjeljujućeg kruga. Otkad radim Om iscjeljenje odlično se fizički osjećam, ništa me ne boli, emotivno sam uravnotežena, a osjećam da sam i duhovno napredovala. Ako me nešto i boli (glava, zub ili leđa) ta bol prođe nakon Om tehnike.

Kad radimo Om iscjeljenje senzacije nisu svaki put iste. Uvijek čujem neke čudne zvukove, za koje ja mislim da nisu ovozemaljski. Ponekad je to zvuk roga, ponekad zvuk zvonca, a ponekad zvuk kao nekog koralnog zbora. Često puta čujem muški glas kako pjeva Om, a na tom Om iscjeljenju budu prisutne sve žene. Prilikom tri Om iscjeljenja čula sam korake, iako se nitko nije pomakao sa svog mjesta. Kada otvorim oči da se uvjerim da to ne umišljam, opet čujem te čudne zvukove.

Ponekad osjetim prekrasan miris koji me podsjeća na mirisne štapiće od ruže. Na početku Om tehnike osjećam neopisivu radost, a nakon završetka Om kruga unutarnji mir.

Htjela bih još u ime moje sestre ispričati njezino iskustvo. Ona nije mogla zatrudniti, pa se molila Sv. Ireni (ikoni koja se nalazi u centru Swamija Vishwanande) mjesec dana na preporuku Naine. Nakon toga je zatrudnjela. Cijelu trudnoću je dolazila na Om tehniku iscjeljenja do zadnjeg dana trudnoće. Navečer, 12.11. je bila na Om tehnici iscjeljenja do 20 sati, nakon čega je dobila prve trudove u 21 sat. U 22 sata trudovi su postali jači i dolazili su svaki 30 minuta. U 23,15 sati moja sestra je odlučila da je vozim u bolnicu u Split (rodilište je od naše kuće udaljeno 17 km). Dok smo se vozili u autu, moja sestra je dobila jake trudove i pukla joj je plodna voda u 23.30. Nakon toga su trudovi postali još jači i dolazili su u svakih 2 min, pa sam ja morala stati i parkirati auto. Nakon trećeg truda moja sestra je rodila u autu, a ja sam joj pomogla prilikom poroda. Tako se rodila njezina kćer Luce u 23.40. Porod je protekao bez problema a beba je bila skroz zdrava. Bile smo same u autu ja i sestra, nitko nam nije pomogao prilikom poroda. Nismo očekivale ni ja niti sestra da će se ona tako brzo poroditi, bez velikih i dugotrajnih bolova.

Ja mislim da ipak nismo bile same, da su u tom trenutku poroda sa nama bili naši duhovni vodiči i da smo bile blagoslovljene od Majke Božje, Babajija i Swamija. Beba Lucija je 15 nakon poroda mirisala na misne štapiće od ruže, sve dok je nismo prvi put okupali.

Na kraju mogu zaključiti, prema svojim osobnim iskustvima, da je Om iscjeljujuća tehnika veliki dar i blagoslov od samoga Boga za sve ljude naše planete Zemlje, i trebamo biti duboko zahvalni na tome.

Bog vas blagoslovio!
Jai Gurudev!

***

Moje ime je Maja i sa svojom sestrom Elenom odlazim već neko vrijeme na Om tehniku iscjeljenja kod Naine, naše prijateljice. Osim kod nje Om krug se organizira i kod drugih naših prijatelja.

To je jedan veliki dar i blagoslov od Boga, Babađija i Swamija i ja sam im vrlo zahvalna što su mi omogućili da se upoznam sa ovom moćnom tehnikom i da je prakticiram sa našim prijateljima.

Meni je Om tehnika toliko puno pomogla, a najviše u mojoj trudnoći.
Skoro cijelu trudnoću sam odlazila na Om. Bilo mi je jako teško sjediti i pjevati. Boljela su me strašno leđa i noge te se nikako nisam mogla udobno smjestiti i uživati u meditaciji, posebno što mi se termin poroda bližio. Ali nisam odustajala i nastavila sam dolaziti i to mi se isplatilo jer koliko god mi je bilo teško odraditi cijelu meditaciju ipak sam se poslije toga lijepo osjećala. Naime, imala sam snažan osjećaj da me netko potiče da dolazim i budem ustrajna u Om-u a posebno što mi se termin poroda bližio. I tako je došao taj famozni četvrtak,12.11. Om krug je bio u 7 sati navečer kod naše prijateljice Nele. Ja sam već to popodne osjetila da ću roditi i sva sretna otišla na Om tehniku iscjeljenja zahvalna Bogu što mi je dopustio da odem na još jedan Om krug taman prije poroda.

Bilo je 9 sati kad su započeli trudovi, a već sam za 2,5 sata rodila i to na putu za bolnicu u autu moje sestre. Ona me je i vodila u bolnicu. Naime, cijeli taj put od kuće do bolnice je bio čudesan. Imala sam dojam kao da netko drugi rađa, a ne ja. Ja sam inače strašno strašljiva osoba, a tada sam bila tako hrabra i samouvjerena da mi se činilo kao da su se sve moje božanske osobe u tom trenutku udružile i vodile me kroz porod. Luce nije dočekala bolnicu. Rodila sam je u autu, a izašla je na moje i na sestrino čuđenje veoma brzo. Veoma sam zahvalna i svojoj sestri koja je usprkos svemu ostala pribrana i dovela nas do bolnice.

Beba sada ima mjesec dana i dobro napreduje. Da još spomenem jednu stvar: nakon poroda beba je lijepo mirisala na ružu, a i na prvim slikama vidi se plava svjetlost koja je obasjava.

Zahvalna sam puno i Božanskoj Majci kao i Sv. Ireni što su mi u mojim najtežim trenucima pomogle.

Hvala i cijeloj ekipi Om-a.

Za mene Om iscjeljujuća tehnika puno znači i jedva čekam da moja beba Luce malo poraste tako da ponovo mogu nastaviti dolaziti na Om.