Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

nedjelja, 10. lipnja 2012.

Jai Gurudev svima. Prošlo je neko vrijeme od zadnjeg posta. Veoma zaposlen period. Prošli vikend sam bio na bhakti festivalu gdje sam promovirao Om Healing, Atma kriyu, i naravno našeg Guruji-ja. Mnogi su pokazali veliko zanimanje, a neki su nas već i posjetili i to jučer za daršan. Swami je imao prekrasan turban na glavi što se može i vidjeti na slici sa jučerašnjeg daršana. Znam da mnogi nestrpljivo očekuju svaki novi post, ali veliki je izazov pronaći vremena za sve što trebamo učiniti svakog dana. Mnogo je posla, a malo ljudi. Svi smo svjesni da je ovaj period veliki izazov za sve nas jer moramo pripremiti centar za otvaranja a istodobno primamo goste, organiziramo daršane i ostale aktivnosti. Zato buditi svi strpljivi s nama ako ponekad ne dobijete promptni odgovor na mail ili postavljeni upit. Svi mi dajemo sve od sebe da budemo svima na usluzi. Ako ponekad i neostvarimo zadani cilj pokušajte nas razumijeti i imati strpljenja.

Ubrzo nam dolazi Gayatri yagna i daršan. Zatim Gurupurnima i dva daršana zaredom odmah nakon Gurupurnime. Mnogo posla za sve nas da sve organiziramo i koordiniramo.

Prije nekoliko dana Guruji mi je povjerio ulogu voditelja glazbe u Shree Peetha Nilaya centru. To je velika odgovornost i mnogo se očekuje od mene. Ali prihvačam izazov i povjerenje sa hrabrošću i odlučnošću. Uz tu ulogu i dalje sam puno radno vrijeme na građevini. Zato pokušajte shvatiti ako ne stignem redovito voditi ovaj blog.

S ljubavlju,
Chaturananda