Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

subota, 16. svibnja 2015.

Pismo Swamija Anashuye u povodu proslave 10. obljetnice Bhakti Marge

Jai Gurudev dragi predanici, prijatelji i članovi obitelji,​

​Proslava desete godišnjice Bhakti Marge poziv je svim ljudima koje je dirnula božja ljubav. Želim da svi znate da ste pozvani iskusiti tu božju ljubav, te da odaberete tu božju ljubav, koja je iznad svega ostalog. Mnogi od vas iskusili su tu ljubav u prisutnosti Gurujija. Kada ste je iskusili, mnogi od vas bili su dirnuti do suza, spoznali ste da ste našli ono što ste cijeli život tražili.​

​Božja ljubav ima moć promijeniti tvoj cijeli život. Ona mijenja samu esenciju tvojeg života, donoseći promjenu iznutra. Ta ljubav, kojom Guruji jest, vječno ti služi. Ako doista to prihvatiš, promijenit će i način na koji doživljavaš svoj svakodnevni život.​ Primanje božje ljubavi iz temelja će promijeniti svaki trenutak tvog života.

​No, koliko nas, nakon što smo iskusili tu i takvu ljubav, odabire usredotočiti se na osobne probleme, na međusobne razmirice... Odabiremo svoje probleme, a ne božju ljubav. Možda zvuči pomalo luckasto, ali to znači biti čovjekom - brzo zaboraviti na tu ljubav u svakodnevnom životu i zadovoljiti se s mnogo manje.​

​Novo doba, o kojem Guruji priča, novi logo Bhakti Marge kojeg nam je Guruji dao: tu se radi o uzdizanju iznad naših ljudskih osobina kako bismo dosegnuli svoju božanstvenost. Ako doista želite napraviti taj korak prema božanskoj ljubavi za sebe i ljude oko sebe - dođite.

​Dođite i pridružite nam se. Dovedite prijatelja koji se ne želi zadovoljiti s ničim manjim od božanske ljubavi. Svi avatari trebaju ljude kako bi im pomogli manifestirati tu božanstvenost na Zemlji - potrebna je svaka osoba, svako srce.​ Podijelite ovu mogućnost s ostalima i pomozite nam da ona postane trenutak za pamćenje i promjena, za koju znate da ste prizvali u svoj život. Radujem se da ću vas vidjeti ovdje.

U Gurujijevoj ljubavi,
Swami Vishwaanashuyananda