Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

ponedjeljak, 23. srpnja 2012.

Mantra projekt - Hrvatska


Dragi prijatelji,

Malo mi teže ide pisanje, pa sam valjda zato i dobila ovaj zadatak.... Za početak, svima koji su bili na jučerašnjem satsangu u Šibeniku se želim od srca zahvaliti. Bilo mi je jednostavno prekrasno sa vama, vibracije vaših srca su me ispunile ljubavlju a prisustvo našeg Učitelja sam osjećala od prvog trenutka. Širiti Njegovu poruku ljubavi je ono u čemu moja duša istinski uživa, zato vam hvala još jednom, nadam se da će takvih druženja biti još puno...
Iz tog druženja i snažnih vibracija, proširila se jedna želja, koja je u mom srcu prisutna već par mjeseci, a sinoć je uz vašu podršku, dodatno osnažila i pronašla svoj put realizacije. Na našem zadnjem putovanju na Gurupurnimu, do mojih ušiju došla je informacija da bi Učitelj mogao ovo ljeto posjetiti Hrvatsku. Kako, zašto, gdje i zbog čega, ne znam...ali sama mogućnost Njegovog posjeta zapalila je u meni tisuću vatri, da to tako slikovito kažem. Nakon toga, rečeno mi je da je Njegov odgovor na tu molbu ipak bio negativan, te da nema namjeru dolaziti. Većina vas zna da smo Josip i ja Swamija upoznali tek na Splitskom darshanu u devetom mjesecu i otad smo 3 puta bili u Njegovom domu, ali ono što bi istinski voljeli je da Swami ubrzo ponovo dođe k nama u Hrvatsku. Ono što je još važnije od toga - voljeli bi da Ga svi zajedno svojim srcima 'pozovemo' i da stvorimo ozračje u koje će On i u buduće rado dolaziti. Zato smo sinoć, inspirirani projektom 'Mantra,' došli na ideju koju smo nazvali 'Projekt Swami', kojim bi se svi oni koji se za to osjećaju inspirirani, povezali u jednoj snažnoj mantri koji vjerujem znate bolje od mene: 

OM Premavatara Vidmahe 
Satgurudevaya Deemahi 
Tanno Vishwananda Prachodayat

Ideja je takva da jednom dnevno, u isto vrijeme, odmantramo (barem) jedan krug (108 puta) Swamijeve Gayatri mantre, i na taj način povežemo naša srca u zajedničku molitvu upućenu Njemu. Predloženo vrijeme je u 21h svake večeri, a sve dodatne sugestije vezane za projekt su dobrodošle. 

Veliki pozdrav i puno ljubavi svima,

Veena