Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

nedjelja, 22. ožujka 2015.

OM Healing - tehnika iscjeljenja - iskustvo jedne zadranke

Om Healing (tehnika iscjeljenja), koju nam je kao velik božanski dar prenio Mahavatar Babaji i Sri Swami Vishwananda daje mnoge rezultate. Od 2007. godine, od kada nam je ova tehnika dana, našla je na tisuće vježbenika diljem svijeta. Mnogi krugovi su se osnovali i vode ih ovlašteni voditelji. Jedna od njih je zadranka Nada. Evo i njezina priča.

Evo što se dogodilo na mom prvom OM Healingu.Od samog jutra sam bila pomalo napeta brinući kako ću to sve izvesti. Iako mi je rečeno da ne brinem jer će učitelji biti uz mene, moja prva jutarnja molitva je bila upućena Babajiju i Swamiju Vishwanandi.Cijeli dan sam u sebi ponavljala njihova imena jer me to smirivalo i godilo mi je. U jednom trenutku sam bezobrazno zatražila da mi daju znak da su uz mene. Dakle, evo šta se dogodilo kad je počeo OM Healing. 

Sve je teklo po planu. Ljudi su došli i počeli smo sa OM pjevanjem. Nakon prve izmjene u sredini, u jednom trenutku sijalica je najprije zatreperila, a onda prestala sjati. Nismo prekidali nego smo nastavljali s pjevanjem. Svjetlo je dopiralo iz susjedne prostorije i od upaljenih svijeća pa nismo bili u mraku. Svjetlo svijeće u našoj prostoriji je padalo na sliku Babajija i tako sve do kraja. Kada je nastala tišina i ja se spremila progovoriti završne riječi sijalica je ponovo zatreperila i počela sjati. 

Dojmovi su bili savršeni. Gospođa koja je došla s bolnim koljenom, kada je pošla doma silazeći niz stepenice primjetila je da je koljeno više ne boli. Moja ruka, koju sam bila slomila i koja me je zadnjih tjedana bolila kao prvih dana, prestala je boljeti, ali sam to primjetila nakon par sati jer sam bila suviše uzbuđena znajući da su moji Učitelji bili doista uz nas. 

Jedva se čekamo ponovo sastati. Koliko smo bili sretni pokazuje i slika. Na njoj je dio grupe s OM Healinga.



OM Healing će se organizirati jednom mjesečno, na dan punog mjeseca. Za sve zainteresirane javiti se na: nadamajor5@gmail.com ili mobitel: 00385 91 407 7700



Mudrost ljubavi