Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

četvrtak, 1. rujna 2011.

Bhakti Yoga Summer Festival izvješće -4-

U nedjelju popodne održao se završni koncert na kojemu su nastupali pored domaćina i organizatora festivala Sathya-Prema (na slici s dugom kosom i gitarom) još i njegova družica Liliana-Lakshmi, zatim na djembema Martin iz Njemačke, na tablama Ganesh is Nizozemske (porijeklom iz Surinama), Shambo (koji je svirao sitar, gitaru i esraj) iz Nizozemske, te moja malenkost na harmoniju (koja je i uslikala ovaj trenutak).

Slika dolje prikazuje oduševljene prisutne koji nisu mogli a da se ne ustanu i podrže koncert sa pjevanjem, dlanovima i plesom.


Kao i obično nakon koncerta i ovakvih događanja teško se rastati i pronaći prave riječi. Tako smo se nas šestorica sa još dva para uz ugodnu večeru uz svijeće na stolu družili još dugo u noć. Mnogo ugodnih trenutaka smo podijeli jedno s drugima. Nebo je bilo posuto mnogobrojnim zvijezdama, a zrak ugodno prohladan.

Mene je čekao dugi put, odnosno trosatna vožnja do ašrama. Bilo je skoro dva sata ujutro kada sam stigao kući. Toliko sam se odmorno osjećao da nisam mogao spavati sve do sedam sati ujutro kada je svanuo prekrasan dan. Nakon pozdrava suncu došlo je vrijeme za dugo zasluženi san...