Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

utorak, 23. veljače 2010.

Satsang u Splitu

Pozdrav svima,

Kao i što sam najavio prošli tjedan, održao se satsang u spliskom centru u subotu. Treba napomenuti da je to bilo svega nekoliko dana nakon što se kombi vratio iz Springena sa proslave Mahashivaratrija. Mali hram bio je ispunjen veselim dušama. Tako da su oni koji su bili ispunjeni energijom Shive i Swamija radosno podijelili to što su primili sa onima koji nisu ovaj put mogli biti u Springenu. Evo nekih od izjava kao i par slika za dugo sjećanje.

Jučerašnji satsang mi je bio jedan od najljepših doživljaja koji sam doživio u našem centru. Cijeli dan prije toga je bio tečaj Atma kriye i danas je završio (isto je bilo lijepo kao i uvijek). Nisam mislio ostati na satsangu jer sam cijeli dan bio na tečaju. Ali energija me zadržala kad sam mislio otići. Baš je bilo lijepo, intimno i obiteljski. Cila ekipa je bila. To je bilo posebno. Energija se tako jasno osjetila u zraku. A rekao sam sebi: „Ok, ići ćeš oko 19.30; pa 20.30; zatim u 21.30. Ostao sam do iza 22.30 (ako se dobro sjećam) kad su i ostali lagano išli. Čak sam se i jedanput obukao da idem, ali sam se vratio i ostao (ekipa se smijala kako ne mogu otići). Možda su me i kolači ostavili kojih je bilo. Hvala vam svima koji ste sinoć bili. JGD. Roshan

Da, lijepo si to ispričao Roshane; upravo kako je i bilo. Evo i ja sam nakon dugo, duuuugo, dugo vremena bila. Bilo mi je prekrasno, i uvijek kažem dolaziti ću češće, ali kako sam ja jedna bikica u horoskopu, teško se pokrećem. I zaista već sam se dobrano poželjela sestara i braće. Bili su svi na okupu: Nainaa, Jai, Stela i mala Irena, Nirjanan, Akshwari, Joke, Angelo, Aradhana, Jadro, Marija, Bhuvan i malena simpatična djevojka koja svira, sramota me ali još ne znam ime, pa nova Swamijeva učenica iz Omiša, da, da ona šta je iskreno plakala i molila... i dobila blagoslov od najdražeg nam Gurua. Pa bile su tu još dvije dame koje sam prvi puta vidjela, pa i još jedan, za mene novi dečko. Dida i njena kći Glorija su me iznenadile svojim prisustvom; dame moje baš mi je drago da smo se srele na jednom takvom, prekrasnom, blagoslovljenom mjestu... I tako smo se lijepo družili, omali, pjevali, svirali i smijali. Meni je bilo prekrasno, stoga hvala vam svima od srca i vidimo se uskoro.
Volim vas drage moje sestre i draga moja braćo. Nela


Zajedno smo jači, a bome i lijepo je kad nas je puna kuća, pa još kad pjesma iz srca poteče... Aradhana