Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

utorak, 16. kolovoza 2016.

Paramahamsa Vishwananda prima Bharat Gaurav nagradu u Kući Parlamenta


U subotu, 2. Lipnja 2016., Pramahamsi Sri Swamiju Vishwanadi u Kući Parlamenta, predana je Bharat Gaurat nagrada za životno dijelo. Iako nikada nije očekivao ovu nagradu, Paramahamsa Vishwananda prihvatio ju je i poslao tweet, „Primio Gaurav nagradu u Kući Parlamenta ali #Ljubav ne treba priznanje, ona je bezuvjetna.“ Počašćen što prima nagradu, Paramahamsa Vishwananda, ljubazno je proveo vrijeme pričajući sa organizatorima nagrade, uključujući kasnije večeru sa predanicima i ostalim gostima.   



(Dvije slike prije svečanosti primanja nagrade
su od Swamijevog osobnog Twitter računa

Dakle što je nagrada Bharat Gaurav?

Na internetskoj stranici nagrade Bharat Gaurav, (http://www.bharatgaurav.in/) spominje se da je, Bharat Gaurav prestižna nagrada koje se dodijeljuje nekolicini odabranih ljudi iz cijelog svijeta koji su obilježili, ili se istaknuli, na svom području djelovanja. Za Paramahamsu Vishwanandu očigledno je da je dobio ovu nagradu za sav posao koji je napravio kroz Bhakti Margu. Vodstvo tisuće duhovnih tragača, otvarajući hramove diljem svijeta, dajući razne sadhane kako bi postigli jedinstvo s Božanskim, i još jako puno toga, život Swamija je nemjerljiv blagoslov za planetu i za ljude. 


Tijekom posjeta Paramahamse Vishwanande Kući Parlamenta, došli su ga podržati mnogi predanici, koji su bili oduševljeni prisustvovati javnom priznanju Swamija za nevjerovatno služenje koje je učinuo za svijet.


Sve u svemu, posjet i svečanot primanja nagrade u Kući Parlamenta je bio veliki uspjeh prepun osmjeha, zahvalnosti, i Guruove milosti. Vidjeti koliko je Paramahamsa Vishwananda poštovan od strane javnosti ne samo da je inspirativno već i motivirajuće za svakoga od nas da nastavimo i pomognemo u rastu njegove misije, Bhakti Marge, do velikih postignuća koje je suđeno da postigne. Kao što Paramahamsa Vishwananda često uči, nije samo u primanju ljubavi, već je važno što mi učinimo s njom jednom kada je primimo. Kako bi potpomogli Swamija i njegovu misiju, moramo širiti ljubav koju nam on uvijek daje, i postati živući primjer njegovih univerzalnih učenja. Tako svi možemo dati najveće priznanje Paramahamsi Sri Swamiju Vishwanandi.

Jai Gurudev!