Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

petak, 28. studenoga 2014.

Prijenos uživo

Jai Gurudev, draga obitelji Bhakti Marge!

Želimo najaviti dva skorašnja događaja koja ćemo prenositi uživo putem live streaminga:

Sri Swami Vishwananda će sutra (subota, 29. studenog) davati daršan u Shree Peetha Nilayi. Početak je u 16 sati. Možete nam se pridružiti i učestvovati u događaju, pridružite se Swamijiju i Bhakti Sounds u pjevanju mnogih bhajana te slušajte priče ljudi koji će dijeliti iskustva doživljena s Gurujijem.

Prijenos ovog događajabit će javan i dostupan svima:
http://www.bhaktimarga.org/livestream

Molimo vas da link prosijedite sa svima za koje mislite da bi bili zainteresirani saznati više o Swamijiju, njegovu daršanu i Bhakti Margi.
Dan nakon toga (nedjelja, 30. studenog), Sri Swami Vishwananda slavit će Babajijev dan – godišnjicu kada štujemo i slavimo odluku Mahavatara Babajija da ostane u tijelu na Zemlji kako bi uzdignuo čovječanstvo, kako bi ono evoluiralo. Imat ćemo molitve u dvorani za daršane Shree Peetha Nilaye.

Mogućnost praćenja prijenosa uživo putem live streaminga imat će samo Prijatelji Bhakti Marge.

Molimo vas da iskoristite ovu priliku praćenja prijenosa uživo (i mnogih drugih pogodnosti dostupnih tijekom godine putem članstva u Prijateljima Bhakti Marge) i promislite da postanete Prijatelj Bhakti Marge. Uz pomoć njihove neprekidne podrške Bhakti Marga uspijeva proširiti Swamijijevu misiju širom svijeta te s ljudima iz svih kultura i zemalja dijeli snažno iskustvo Njegove milosti i podrške.

Login za prijenos Prijatelja Bhakti Marge je sljedeći:
 http://www.bhaktimarga.org/support/fobm-live-stream

Želite li postati Prijatelj Bhakti Marge, i time podržati Swamijijevu misiju širenja Božanske ljubavi širom svijeta, te primiti svojstven blagoslov koji ide uz podršku takve misije, kliknite ispod kako biste napravili sljedeći korak:

Kako biste saznali više informacija o Prijateljima Bhakti Marge, posjetite našu internetsku stranicu:

Kako biste se prijavili, kliknite na sljedeći link:

Želimo vam divnu proslavu Babajijeva dana!

Jai Gurudev!