Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

nedjelja, 4. ožujka 2012.

Iskustvo s Om Healinga


Zovem se Lucija. Imam 20 godina i već godinu dana idem na Om healing kod Nainee u Dugi Rat. Prije sam bila jako nervozna, sve me nerviralo, nisam vidjela smisao u svom životu. Otkad idem na Om healing postala sam mirna, smirena, moj um je neopterećen i ne brinem se. Osjećam se sretno u svojoj koži, ispunjena sama sa sobom, a primijetila sam da su i ljudi u mojoj obitelji postali smireniji i opušteniji. Moje zdravlje je super, nikad nisam bolesna i osjećam da je moj imunitet i moje tijelo jače i stabilnije nakon svakog sastanka Om healing.

Svaki puta za vrijeme kruga osjećam zaštitu i prisustvo Mahavatara Babajija, a često čujem muški duboki glas koji s nama pjeva Om. Prošli tjedan na sastanku, kao da su se nebesa otvorila i zbor anđela kao da je pjevao neku pjesmu zajedno s predivnim ženskim glasom tako nježne intonacije. Znala sam u duši da je to glas Božanske Majke... čuli su se zvukovi zvončića, harfe, trube, a s naše desne strane muški glas koji je mantrao: Ram, Ram, Ram, Ram... dok smo mi pjevali Om.

Sve je bilo prožeto takvom svetošću da mi se učinilo da se nalazim u samome raju... i sve je mirisalo po ružama i nekom predivnom mirisu... kao da sam nestala u svim tim zvukovima.

Osjećala sam veliku zahvalnost za to predivno iskustvo, za osjećaj zaštićenosti i ljubavi koji me prožeo, zahvalnost Božanskoj Majci na njenoj ljubavi koja je postala dio moje svakodnevnice. Moja duša se veseli svakom novom Om healing krugu i mojim prijateljima koji pjevaju Om sa mnom jer nakon svakog Om healing kruga osjećam kako je moja duša okupana, čista i lagana poput zraka. Sretna sam što postojim...