Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

nedjelja, 31. srpnja 2011.

Paartha i Utpalavati u Splitu



Paartha i Utpalavati se trenutno nalaze u Splitu u sklopu europske turneje gdje prezentiraju novu knjigu od Mahavatar Babaji-ja. Na prvoj slici možete vidjeti Utpalavati kako drži hrvatski prijevod knjige: Jedinstvo s Božanskim. To je bio naziv predavanja kojeg je održala u Splitu pred dvadesetak posjetitelja. Predavanje je bilo nadahnuto porukom Babaji-ja i njegovom energijom koja je poput tuša obavila sve prisutne. Njegov duh su svi mogli osjetiti i srca su se spojila u jedno i tu ljubav smo na kraju pretočili u nekoliko bhajana koje smo svi zajedno otpjevali.

Moje srce je puno Babaji-ja, riječi su Pushpami koja je još uvijek na sedmom nebu.

Phalguni kaže da osjeća mir i zahvalnost. Inače Phalguni je prevela knjigu i ovim putem joj zahvaljujem u ime svih onih koji će tu knjigu imati blagoslov pročitati.

Trenuci tišine za vrijeme prezentacije ponekad su govorili više od riječi; u njima se mogla doista osjetiti prisutnost Mahavatara. To su riječi Radhe iz Rijeke koja je zajedno sa Pushpami stigla dan prije iz Rijeke kako bi podržala ovo predavanje i yagnu koja se održala dan kasnije.