Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

utorak, 6. kolovoza 2013.

Iskustvo s Om tehnike iscjeljenja u Splitu

Dragi prijatelji!

Želim podijeliti sa vama iskustvo koje smo imali prilikom prošlotjednog Om Healinga u Splitu.

Kada imamo događaj na suptilnom nivou teško je ispričati i osobni, a tuđi još i teže, ali evo pokušat ću.

Sve je teklo uobičajeno tog dana. Bio je petak 02.08. dan Gospe od anđela, naš  termin za Om Healing u isto vrijeme i na istom mjestu kao i svaki drugi petak. Bilo je jako vruće i sparno, kao uostalom i svih ovih dana od naleta toplinskog vala. Osim neizbježnih poslovnih ili osvježavajuće-morskih, ljudi izbjegavaju bilo kakve dodatne aktivnosti jer je grad nalik pregrijanom kotlu. 

Takve misli sam prevrtala po glavi dok sam se približavala mjestu susreta. I onako mentalno sam pričala sa Babajijem: Pa, molim te, pošalji mi bar još dvije duše da uopće možemo održati Om... Pa, radim li sve što treba. Mogu li bolje... Daj mi koju ideju da unapređujemo Om Healing u Splitu... I tako uglavnom pričam ja, a Mahavatar me uvijek strpljivo sluša.

Došlo nas je šestoro, i to četiri redovne polaznice i dvije žene kojima je to bio prvi Om Healing. Dok sam pripremala oltar, suorganizatorica im je dala kratke upute i odmah smo krenule sa Iscjeljujućom tehnikom.

Po završetku obratila sam se novim djevojkama da vidim kako im je bilo za prvi put. Jedna je bila radosna i rekla da se osjeća tako lagana kao da joj je netko oduzeo teret koji je nosila. Druga je bila tiha i pomalo odsutna duhom, pa sam je upitala kako se osjeća. Tada sam primjetila da zuri u Babajijevu sliku na oltaru: "To lice, to lice..." ponavljala je, "...pojavilo se odmah u početku pjevanja Oma. Mislila sam da je Isus Krist, ali kad sam otvorila oči shvatila sam da je to ovo lice sa vaše slike. Nisam obratila pažnju na ove slike prije početka Oma. Za vrijeme tehnike sam imala oči zatvorene i stalno je ispred bilo ovo lice. A sada vidim da je to On sa slike. Ovaj protekli sat učinio mi se kao minuta."

"Draga moja", rekla sam joj, "blagoslovljena si vizijom Mahavatara Babajija. Sretna sam zbog tebe."

I dok vam ovo pišem ponovno osjećam iste one trnce kroz tijelo kao što sam osjećala dok je ova djevojka pričala svoje iskustvo. I vjerujem da upravo tako djeluju blagoslovi Velikih. Dijeleći ih sa drugima, uvećavamo ih.

I još nešto, po tko zna koji put poznajem da kadgod se obraćam bilo kojem Božanskom Liku bitno je da naučim slušati, jer jedino tako mogu - čuti.

Jai Gurudev! Jai Mahadev Babaji!

Aradhana, organizatorica Om Healinga u Splitu