Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

nedjelja, 30. ožujka 2014.

Om Healing u Psihijatrijskoj bolnici u Vojniku u Slovenija


Moj bivši partner je bio ovisnik o alkoholu i pacijent Psihijatrijske bolnice u Vojniku. Često sam ga tamo posjećivala. Pričao mi je o svojem instruktoru joge i mogućnosti prakticiranja meditacije i borilačke vještine aikido. Tijekom njegovog rehabilitacijskog perioda ponudila sam napraviti OM Healing u bolnici. Njegov terapeut i instruktor joge su pokazali želju da započnem s
time što je prije moguće. Stoga sam pisala OM Healing Internationalu tražeći poseban blagoslov od našega dragog Swamija Vishwanande da napravim OM Healing u psihijatrijskoj bolnici.

Nakon što sam dobila blagoslov, 20.01.2013. sam tamo napravila svoj prvi OM Healing. Učesnici su u početku bili pomalo skeptični i prvih 15 minuta OM Healinga je bilo vrlo tiho. Nakon prve zamjene svi su počeli pjevati OM prilično glasno. Na kraju su svi učesnici bili opušteni i u miru. Kad smo počeli pjevati, skoro svi su osjetili nalet topline u tijelu. Žena koja je bila van kruga (jer uzima antidepresive) je rekla da je čula crkvena zvona. Nekoliko učesnika je pričalo o trncima koji su im prolazili kroz tijelo i osjećaju lebdenja u zraku. Jedna od učesnica je rekla da je osjećala laganu  vrtloglavicu  pa je na minutu morala otvoriti oči. Zbog entuzijazma kojeg su pokazali svi učesnici, nastavit ću održavati OM Healing jednom mjesečno u bolnici Vojnik. Duže vremena sam se molila da dobijem svoju OM Healing grupu i konačno sam je dobila! Iz dubine svojeg srca zahvalna sam svemiru i Sri Swamiju Vishwanandi na ovom blagoslovu.

Katarina,
Slovenija