Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

utorak, 28. travnja 2015.

Približavanje 10.oj obljetnici Bhakti Marge

Pored naših redovnih dužnosti, užurbano se pripremamo za veliku feštu:


i želimo da to bude uistinu jedan lijep događaj.

Kao prvo, bit će tu jako ukusnih delicija koje će okijepiti tijelo, a kao drugo, mnoge lijepe aktivnosti koje će nahraniti dušu. 

Glazba je jedan jako bitan segment Bhakti Marge. Naručili smo veliku pozornicu na kojoj će nastupati vrhunski glazbenici tijekom tri dana.


Najprije će nastupati glazbeni sastav Karthigesan koji dolaze iz Južnoafričke republike (petak navečer) koji su bili već gosti u Shree Peetha Nilayi. Video prikazuje njihov nastup prije dvije godine u našem ašramu.



A niže pogledajte prekrasnu snimku kirtan skupine pod nazivom Kirtaniyas, koja nam stiže iz SADa. Oni će nastupati u subotu navečer. Radujemo se što će nam biti gosti i što ćemo zajedno 'odvaliti'. Oni su mladi, svježi i puni predanosti.


... i naposlijetku video koji prikazuje očaravajućeg Bittu Mallicka, koji je po prvi put upoznao Gurujija za vrijeme njegovog nedavnog putovanja u Vrindavan u ožujku (tijkom festivala Holi). On je poznat ne samo u Indiji već i u Rusiji i raduje se što će svirati na ovoj obljetnici za Gurujija i njegove goste. 



Mi, u Bhakti Margi, ćemo biti presretni, kada bi ste nam se svi mogli pridružiti i proslaviti s nama Gurujijev rad proteklih deset godina s zahvalnočću i radošću. Kao što već znadete, mi smo jako dobri kod proslava! Zato nam se pridružite u ovom nezaboravnom trenutku, koji će označiti početak Nove ere svjesnosti.