Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

srijeda, 17. ožujka 2010.

Gayatri yagna u Kaštel Lukšiću

U nedjelju 21.03.2010. u 10 sati održat će se Gayatri yagna kod Lenke, Kaštel Lukšić.

Preporučena donacija za troškove yagne: 10 kn po osobi


Aum Bhur Bhuva Svah
Tat Savitur Varenyam
Bhargo Devasya Dhimahi
Dhiyo Yo Nah Prachodayat


Gayatri podaruje dobro zdravlje, vitalnost, dugovječnost, bogatstvo, uspjeh, ljubav. Gayatri mantra se smatra najvažnijom od svih mantri. Kada se ponavlja ova mantra mi dobivamo blagoslove ne samo Sri Gayatri Devi već i sunca. Ova mantra ima djelovanje kao zrake sunca.

Štovanjem Sri Gayatri Devi te pjevanjem ove mantre koja ima 24 riječi, naš život postaje bolji, dobivamo na samopouzdanju i boljem zdravlju. Ne samo to već nas se i grijesi brišu te naš život postaje ispunjen radošću i mirom.

Sri Gayatri yantra pomaže izoštriti naš intelekt. Duhovi, uroci, različiti energetski inplanti ne mogu utjecati na osobu koja koristi ovu yantru. U slučaju da je kuća ili osoba zaposjednuta duhovima ili demonima, yantra se nakon puje treba uroniti u vodu te se voda poprska po kući tjedan dana te će svi zli dusi nestati. Ova yantra je veoma korisna u traženju božanske pomoći. Ova yantra je ugravirana na četvrtastom metalu od čistoga bakra te se prethodno na poseban način energizira kako bi isijavala moći koje su pune dobrobiti.