Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

utorak, 31. siječnja 2012.

Križ na slici Babaji-ja

Jutros sam pratila direktni prijenos nedjeljne molitve iz spiritualnog Centra Shree Peeth Nilaya Springen putem USTREAM-a: http://www.ustream.tv/channel/darshan-live

Kao i obično povremeno sam se javljala na chat, mada najbrojniji, najpričljiviji i najzabavniji su Portugalci. Obicno se javimo jednim srcem, a nakon određenog vremena počinje "Light and Joy from Italy" a zatim i gledatelji iz drugih zemalja nastavljaju se tako javljati i jako je ljepo vidjeti nas tako ujedinjene.

I danas sam napisala pozdrav iz Italije, da bih nakon nedugo vremena čula Swamijev glas. Nisam mogla vidjeti dobro na umanjenom monitoru, tako da sam sliku uvečala i tog trenutka sam ugledala "križ" preko Babajijeve slike.

Znala sam da je odsjaj prozora, međutim, bilo je jako interesantno vidjeti baš preko Babaji-evog lika. Mogao se odražavati na bilo kojem drugom mjestu, međutim križ je upravo stajao na slici Babajija.

Ponovo sam umanjila sliku na monitoru kako bih vidjela da li netko komentira "križ" koji se jasno odrazavao na slici. Medjutim, komentara nije bilo. Napisala sam "Na licu Babaji-ja je "križ". Stigao je odgovor "da Gordana", kao da su tek tada bili svjesni neobičnosti slike Babaji-ja.

Pri ruci mi je bio telefon, tako da sam slikala monitor kompjutera i evo jedne od slika.

Netko bi rekao pa što je tu neobično, jednostavno odsjaj prozora. Ja smatram da nam Bog stalno govori, samo njegove poruke trebamo razumjeti. I ovo je jedna Božanska "lila".
Božanska lila Satgurua i Paramgurua, ali i poruka Babajija.

Ovo je jedno od čuda, ali drugo veće se dogodilo 19.01.2012. - ali to je sa sljedeći blog.

Na pisanje ovog clanka navele su me rjeci Swamini Vishwalakshmianandama (Lakshmi), jer je ona na svom blogu http://virtual-babaji-vishwananda.blogspot.com/2012/01/
windows-of-soul.html objavila ovu sliku i uz nju predivnu poeziju. Iz poezije sam saznala da je ona jutros dobila poruku od Babajija - "Prozori duše."

Jai Gurudev

Gordana Milanko