Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

ponedjeljak, 7. prosinca 2009.

Ukazanje Majke

Dva dana prije puje ležala sam misleći kako bih rado radila puju, ali ovaj kipić koji imam je puknut u podnožju; nedostaje dio i ne bi bilo lijepo to raditi na njemu. Mislila sam kako bi bilo lijepo imati murti... odjednom je u tom trenutku počelo padati astralno cvijeće po meni i Ma je počela pjevati guru stotram u meni... Pomislila sam ovo je čudo... ali... čitavo nebo je s mojim Gurujijem... a ja sam njegova... plačući od sreće... to je bio Njen daršan i vidjela sam je u trećem oku. Iza nje je bilo jako zlatno sunce - zasljepljujuće - tako da joj nisam vidjela lice, već samo kosu, dugu crnu kosu, koja vijori na vjetru.

Trebalo mi je dva dana da napravim puju...

8. studenoga sam to uradila. Puju sam posvetila Njenom aspektu Shiva-Shakti jer mi se stalno motala po glavi Crna Madona, pa muško-žensko skupa, pa sunce i mjesec... Tako mi je davala znakove...

Na puji je puhnula u mene i zamirisala....

Nakon puje lice joj je promijenilo boju: bakreno zlatnu i isijava zlatno svjetlo...(uvećaj sliku 2... tu neki, a i ja vidimo trookog Shivu, ali neki ništa od toga ne vide... nije mi jasno kako jer lice je bilo mat bijelkaste boje, a ovo sjajilo je baš jako; valjda treba imati oči za čudo...)

Sad moj kipić ima auru i gleda me s oltara...

Dva dana nakon puje gledala sam u njega, u moju Ardhanarishvari, kad mi je treće oko poprimilo jarko crvenu boju, stalo rotirati i iz njega je stala rasti 1cm široka crta prema vrhu mog čela do korjena kose. Plakala sam... Prepoznala sam Njenu ljubav i Ona je prepoznala mene!

Eto to je čitava priča: naše prvo hrvatsko čudo! Rekla sam Majci: "Ako je ovaj blagoslov samo za mene... ne treba mi". Svi nešto skrivaju govoreći o gubitku energije kad se djeli iskustvo... To je samo još jedna laž ega koji hoće da mislimo kako postoji nešto što možemo izgubiti. Gdje je ljubav, nema gubljenja! Tko nam može išta oduzeti osim nas samih?

Neki mi javljaju da su sa slikom primili i miris; neki valove energije od nogu do gore. Neki plaču čitajući priču...

Hvala vam svima... Ništa što doživimo nije od nas samih! I sve što jedan dobije, dobiju i drugi; samo se čini da smo razdvojeni. Samo se čini....

Naina