Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

utorak, 26. siječnja 2010.

Poruka od Mahavatara


Od samog početka, koji je u biti istinski bez početka i bez kraja, stajali smo uz čovječanstvo dok težite postići iznimno neuhvatljivo jedinstvo svijesti, dok težite jedinstvu i svjesnosti o jednoti, sveprisutnosti, te da postanete svjesni da ste beskonačni u Božanskoj Ljubavi koja preživljava i živi zauvijek jest najveća formula za življenje na zemlji. To vrijedi za sve i ne uključuje samo stare ili mlade, svjesne ili nesvjesne, umorne ili energizirane, lijepe ili ne tako lijepe, dobre ili ne tako dobre, prosvijetljene učitelje ili nezaposlene kućedomaćine koji se probijaju kroz život, te sve dualnosti koje sadržava široko svjetska svjesnost.

Onom tko je ostavio komentar tražeći vodstvo koji je najbolji način življenja u ovom svijetu: Smijem li te požuriti da poduzmeš aktivnosti i posvetiš se onome što pišeš. Da bi napredovao na duhovnom putu, onaj koji uistinu čezne za duhovnim napretkom, da bi dosegnuo velike istine, mora posegnuti u sebe, shvatiti što treba poduzeti da bi postigao ono što traži i onda to provesti u život, u dnevne aktivnosti, misli i riječi. Samo započni!

Neka tvoja mantra i molitva budu:

Ovog dana, O Gospodaru Života,
Pomozi mi da živim ono što čeznem postati.
Neka dostignem, ovog dana
viša učenja u svom životu i
u svom biću.
Neka postanem Božanska Ljubav
i izražavam je svemu i
uvijek.
Neka budem predan,
i neka preuzmem odgovornost za svoj osobni napredak u Svjetlo,
sada i zauvijek!
Amen, OM, OM, OM

Ovo je istina: Nijedan od vaših učitelja ili duhovnih vodstava ne može stvoriti to Jedinstvo Svjesnosti za vas! Mi možemo pomoći; mi vam slobodno možemo dati Božansku ljubav iz naših srca, možemo vam dati duhovna učenja, i možemo vam čak dati vibracije više energije koje fizički možete osjetiti. Na vama samima je što ćete učiniti s tom ljubavlju i podrškom. Zato, djelujte, pokrenite se naprijed.

Upućeno svima vama: Naravno, sve gore navedeno odnosi se na sve. Ne stojte u mjestu, odnosno ne stagnirajte više. Napravite inventuru, spojite se s Božanskom Ljubavlju u srcu i onda poduzmite akcije kako biste postali Svjetlo Biće, koje uistinu jeste i koje ste uvijek bili!

- Babaji, Onaj koji je Vječno Svjetlo i koji zna da ste i vi također Svjetlo (Preuzeto sa Virtual Babaji bloga)