Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

ponedjeljak, 29. ožujka 2010.

Satsang/dikša sa Mahavatar Babađijem


„Želim imati satsang/dikšu sa Babađijem. Molim te nauči me koje korake trebam poduzeti za to,“ jučer je netko ostavio ovaj komentar na blogu Virtual-Babaji-Vishwananda.

Mahavatar Babaji odgovara: Pozdrav, dragi prijatelji – Dikša je u današnje vrijeme poznata kao „Shakti ili Blagoslov.“ Prosvijetljeni Učitelji, svojom milošću nude dar Deekshe u vidu shakti, božanske životne, rastuće energije koja se prenosi sa Učitelja na osobu koja prima blagoslov. Pitaš koje korake trebaš poduzeti kako bi dobila dikšu i satsang od Babajija. Sigurno znaš da su ponavljanje božanskog Imena po svom izboru, molitva i meditacija načini da to stvoriš za sebe.

Pođi samnom u svojoj mašti na unutarnje putovanje. Gledaj nekoliko minuta u moju sliku koju smo stavili ovdje, a koju je jako talentirani i božanski inspirirani umjetnik isplanirao u moj oblik. Tada jednostavno zatvori oči na tihom mjestu i budi u tišini svoga Sebstva. Vidi me u ajni, području trećeg oka. Neka tvoje misli prolaze kao oblak, u visinu i daleko. Ne zadražavaj se na njima. Zamisli da su misli na putovanju kroz tvoj um i da ih nije pristojno zadržavati.

Sada me zamisli kako sjedim u tvom srcu, na bilo koji način me zamisliš bit ću tu u bilo kojem obliku koji ti izabereš, bilo to Svjetlo ili naizgled fizički oblik ili štogod ti se sviđa. Ja sam uvijek dostupan svima vama koji zazovete moje ime, bilo koje ime pod kojim me znate. Uistinu je jednostavno, satsang/Dikša sa Babajijem je dostupan kao kozmičko sunce koje sija na sve jednako. Ipak, jednu važnu stvar moraš napraviti. Moraš to iskreno željeti i to je jednostavno tako. Imati sa mnom satsang/dikšu kakav tvoje srce uistinu želi. I bit će tako!

Atma kriya koju sam dao Swamiju Vishwanandi vas spaja s mojom vibracijom, mojom shakti/dikšom, mojim bićem, mojom ljubavlju, mojim društvom, koje se zove satsang. Atma kriya koju svi dobro poznajete je jedan od načina koje možete poduzeti kako bi me dostigli. Krist vas je učio da molite: „Oče naš koji jesi na nebesima...,“ činite to. I Krist je rekao, „Činit ćete veće stvari od onih koje sam ja činio,“ uistinu više od satsanga s Babađijem, možete dosegnuti Samo/Bogo-Spoznaju s atma kriyom. I to je tako!

U mojoj knjizi "Unity With The Divine" postavio sam četrdesetodnevnu meditaciju. To je još jedan korak koji možete poduzeti kako biste izazvali satsang/dikšu sa mnom. Mnogi od vas ste to napravili, zar ne, Ranjini – Tarun, i svi vi? Milošću i trudom Swamija Vishwanande i njegovih učenika, "Unity" se sada tiska na engleskom, materinjem jeziku, kao i poljskom i njemačkom jeziku. Meditacija je lako dostupna jer se može svima vama poslati e-mailom također.

Lako me je uvijek pronaći, ali vi to iskreno morate željeti, kao što vam Swami Vishwananda govori. Bliži sam vam od daha koji udišete, jer uistinu, ja sam u vašem srcu i ja sam u svakoj vašoj stanici. To je sve!

Ja sam Babaji, onaj koji je rado dostupan svakom od vas koji iskreno traži slobodu u ovom Kali Dobu, kada jednostavno ponavljanje Božjeg imena ima potencijal da vas odvede kući. Neka tako bude!

(preneseno sa „Želim imati Satsang/Deekshu sa Babajijem. Molim te nauči me koje korake trebam poduzeti za to,“ jučer je netko ostavio ovaj komentar na blogu Virtual-Babaji-Vishwananda.

Mahavatar Babaji odgovara: Pozdrav, dragi prijatelji – Deeksha ili Diksha je u današnje vrijeme poznata kao „Shakti ili Blagoslov.“ Prosvijetljeni Učitelji, svojom milošću nude dar Deekshe u vidu shakti, božanske životne, rastuće energije koja se prenosi sa Učitelja na osobu koja prima blagoslov. Pitaš koje korake trebaš poduzeti kako bi dobila Deekshu i Satsang od Babajija. Sigurno znaš da su ponavljanje Božanskog imena po svom izboru, molitva i meditacija načini da to stvoriš za sebe.

Pođi samnom u svojoj mašti na unutarnje putovanje. Gledaj nekoliko minuta u moju sliku koju smo stavili ovdje, a koju je jako talentirani i božanski inspirirani umjetnik isplanirao u moj oblik. Tada jednostavno zatvori oči na tihom mjestu i budi u tišini svoga Sebstva. Vidi me u Ajni, području trećeg oka. Neka tvoje misli prolaze kao oblak, u visinu i daleko. Ne zadražavaj se na njima. Zamisli da su misli na putovanju kroz tvoj um i da ih nije pristojno zadržavati.

Sada me zamisli kako sjedim u tvom srcu, na bilo koji način me zamisliš bit ću tu u bilo kojem obliku koji ti izabereš, bilo to Svjetlo ili naizgled fizički oblik ili štogod ti se sviđa. Ja sam uvijek dostupan svima vama koji zazovete moje ime, bilo koje ime pod kojim me znate. Uistinu je jednostavno, Satsang/Deeksha sa Babajijem je dostupan kao kozmičko sunce koje sija na sve jednako. Ipak, jednu važnu stvar moraš napraviti. Moraš to iskreno željeti i to je jednostavno tako. Imati sa mnom Satsang/Deekshu kakav tvoje srce uistinu želi. I bit će tako!

Atma Kriya koju sam dao Swamiju Vishwanandi vas spaja s mojom vibracijom, mojom Shakti/Deekshom, mojim bićem, mojom ljubavlju, mojim društvom, koje se zove Satsang. Atma Kriya koju svi dobro poznajete je jedan od načina koje možete poduzeti kako bi me dostigli. Krist vas je učio da molite: „Oče naš koji jesi na nebesima...,“ činite to. I Krist je rekao, „Činit ćete veće stvari od onih koje sam ja činio,“ uistinu više od Satsanga s Babajijem, možete dosegnuti Samo-Bogo-Spoznaju s Atma Kriyom. I to je tako!

U mojoj knjizi Unity With The Divine postavio sam Četrdesetodnevnu meditaciju. To je još jedan korak koji možete poduzeti kako biste izazvali Satsang/Deekshu sa mnom. Mnogi od vas ste to napravili, zar ne, Ranjini – Tarun, i svi vi? Milošću i trudom Swamija Vishwanande i njegovih učenika, Unity se sada tiska na engleskom, materinjem jeziku, kao i poljskom i njemačkom jeziku. Meditacija je lako dostupna jer se može svima vama poslati e-mailom također.

Lako me je uvijek pronaći, ali vi to iskreno morate željeti, kao što vam Swami Vishwananda govori. Bliži sam vam od daha koji udišete, jer uistinu, ja sam u vašem srcu i ja sam u svakoj vašoj stanici. To je sve!

Ja sam Babaji, onaj koji je rado dostupan svakom od vas koji iskreno traži slobodu u ovom Kali Dobu, kada jednostavno ponavljanje Božjeg imena ima potencijal da vas odvede kući. Neka tako bude!

(preneseno sa Virtual-Babaji-Vishwananda bloga)