Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

utorak, 19. svibnja 2015.

PISMO MAHAVATARA BABAJIJA

(kanalizirala Swamini Lakshmi 2. svibnja 2015. godine)
Voljeni,
S vremena na vrijeme vam u ovom prijelomnom trenutku 21. stoljeća napišem pismo. S indijskih Himalaja šaljem valove svjetlosti u moždane receptore moje učenice i tako nastaju riječi na engleskom. I danas vam se obraćam na taj način. Molim da ovo doista čuju oni od vas koji su ste predanici, učenici i prijatelji Sri Swamija Vishwanande, a koji istovremeno čitaju moje riječi poslane preko inter-neta. Te riječi dopiru i do vašeg intra-neta (igra riječi; na engl.: Inner-net = intranet u značenju intuicije, našeg unutrašnjeg ‚interneta‘, op. prev.).
Deseta obljetnica postojanja Bhakti Marge Sri Swamija Vishwanande odvijat će se u Shree Peetha Nilayi u Njemačkoj u srpnju 2015. godine.
Ja, Mahavatar Babaji, bit ću tamo duhom. Hoćeš li i ti biti tamo i zastupati svoju dušu (atmu) u ovoj inkarnaciji?
Sve vas, koji se osjećate vođeni ljubavlju iz svojih srca, ohrabrujem da budete prisutni na ovom događanju, koje je od velikog duhovnog i povijesnog značaja. Zašto? Sri Swami Vishwananda je Premavatar 21. stoljeća. On je božanska inkarnacija i utjelovljenje Ljubavi. Putujući svijetom ostvaruje svoju božansku misiju i kaže:
Moja je misija otvoriti srca ljudi i ujediniti ljude svih vjera.”
~ Sri Swami Vishwananda


U odnosu na to kakva je tvoja osobna uloga u ovoj božanskoj misiji, ohrabrujem te da nađeš načina biti prisutan na ovom duhovnom događanju od povijesnog značaja: proslavi 10. obljetnice postojanja misije Sri Swamija Vishwanande.
Ja, Mahavatar Babaji, onakav kakvog me poznajete, svim svojim srcem vas ohrabrujem i pozivam da budete prisutni na ovoj božanskoj proslavi. Rečeno je: „Guru vodi učenika prema Gospodu, prema božanskome, prema Bogu!“ To je doista tako, a Sri Swami Vishwananda jest takav božanski guru.
Znajte da vas Mahavatar Babaji voli i želi da od sada javno, pred licem svijeta, zauzmete svoj stav prema Bogu i Guruu.
MOLIM VAS DA POGLEDATE OVAJ VIDEO, koji je objavljen 2. svibnja 2015.
U njemu su utjelovljene ISTINA i LJUBAV.
Mahavatar Babaji,
vodič čovječanstva,
svih vjera, svih tradicija.