Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

petak, 11. siječnja 2013.

Om Healing - iscjeljujuća tehnika


Prijatelj me pozvao na Om Healing i pomislio sam da bih mogao otići i vidjeti o čemu se tu zapravo radi. Došao sam i prisustvovao Om-u. Pomalo sam bio nesiguran i dekoncentriran jer uistinu nisam znao kako da Om-am i što točno trebam raditi, ali na kraju toga Om-a bio sam ispunjen i osjećao sam se rasterećeno. 

Sljedeći dan odlučio sam ponovno otići na Om i tada su stvari bile u potpunosti drugačije. Moja koncetracija bila je na vrhuncu, a doživljaj koji sam proživio teško da bi mogao opisat riječima, ali pokušat ću dočarat to veličanstvo koje se dogodilo u meni, taj osjećaj ispunjenosti koji sam doživio. 

Om je tekao uobičajnim tijekom kao i onaj prvi na koji sam došao no u jednom trenutku mala lampa koja je osvjetljavala dio sobe ugasila se. Ja sam se počeo smijati nekontrolirano, a da nije bilo razloga za to. Moj smijeh se odjednom pretvorio u urnebesan plač. Tada sam shvatio da proživljavam nekakvu vrstu iscjeljenja da iz mene izlazi sve ono šta sam potisnuo. Želim da svi ljudi upoznaju Om, da bude dostupan svima kako bi i drugi doživjeli bar djelić onoga što sam ja doživio.

K. M