Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

subota, 26. prosinca 2009.

Božić u Springenu








Sretan Božić svima!

U Springenu je Hrvate dočekao snijeg koji se polako počeo topiti - vjerojatno toplinom srca koju su donijeli sa sobom. Kao i svake godine Božić se slavi liturgijom u kapelici. Tako je bilo i ove godine. Danas je bila yagna posvećena Isusu te abishek na djetetu Isusu. Nakon večere potekla je spontano pjesma - pogađate već - sa hrvatskog stola. Swami se je pridružio nakon nekog vremena te je nastao opći delirij na zadovoljstvo svih prisutnih. Danas se je Swami imao viziju Isusa Krista u kapelici koji mu se pojavio te je svojom nogom dotakao križ koji se nalazio na Bibliji. Odmah je poteklo mirisno ulje. Vishwavijayananda je ubrzo uzeo malo vate te skupio ulje u malu posudicu te je svima dotakao čelo sa križem i načinio znak križa sa vatom namočenom u ulju. Još jedan vidljivi znak da je Isus uvijek tu, pogotovo kad se sjetimo one njegova: "Kada se dvoje ili više skupe u moje ime tu sam i ja među njima."

4 komentara:

  1. O dragi Isuse!
    kako smo sretni što imamo našeg Gurujija. Dosta Božića u životu sam već imala, ali nikad ovakve uz prisutnost našeg Učitelja.
    Hvala ti dragi Swamiji što nas vodiš na putu do Boga!

    Jai Gurudev!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovaj Božić ću pamtiti po snažnoj prisutnosti Krista....zaista sam mu otvorila svoje srce...ponekad se riječima ne može niti opisati kako je bilo...jedno što znam da ljubav liječi sve ...
    Hvala Gurujiu što me čini svjesnom da se mijenjam... Edita

    OdgovoriIzbriši
  3. Svaki put jasnije vidim neke stvari u vezi Swamija. On nam samo daje, daje i daje...pa opet samo daje, daje i daje. To je nevjerovatno. Svaki sekund s njim u to se jasno možemo uvjeriti. Osobno sa Isusom osjećam veliku povezanost, a još kad mu je Swami čisti kanal dobijem Božić koji samo mogu poželjeti.

    Pozdrav,
    Roshan

    OdgovoriIzbriši
  4. jai gurudev!

    zaista nevjerojatan osjećaj - cijeli dan Božića osjećala sam tešku energiju i plakala. Nisam mogla razabrati jel to tuga, čežnja ili bol, bilo je nešto neprepoznatljivo i neobjašnjivo. Kasnije navečer svi smo zapjevali bhajane i tada se osjetilo veliko grupno rasterećenje - svi su skakali, pjevali i plesali...i tada je došao Swami po sve nas da nas odvede u kapelicu gdje mu se 10 minuta prije ukazao Isus sa Marijom.Od Pritale sam saznala da je prvi puta do sad sa njima došao i sv. Petar ( tko zna što to sad znači?) i još jedan apostol. Swami je klečao i plakao kad su se ukazali, a Gospa je prenijela poruku da svako ponaosob preuzme odgovornost vlastite preobrazbe i da se molimo za druge, a ne za sebe...sv. ulje kojima nam je premazano čelo je bilo gusto, prekrasnog mirisa ( i okusa, hahaha). Mozak kao da je konačno dobio svoju vibracijsku hranu, ma koliko ludo zvučala ova izjava.Još me i sad malo boli treće oko. Kasnije smo ostali sa Swamijem na večeri do 3 ujutro, energija je bila toliko jaka, kao da je 3 sata popodne, a ne u noći.Swami je svakom podijelio malo blagoslovljene vate. Tijekom večere nekoliko ljudi je ispričalo vlastita svjedočanstva sa Swamijem kada im je On pomogao u teškim životnim situacijama na neobjašnjiv način...također sam gledala ljude, novije ljude koji dolaze unazad pola godine k Swamiju, i lijepo ih je vidjeti kako se mijenjaju, aure su im sjajnije, oči sjajnije i radosnije...

    jai gurudev, sugandh

    OdgovoriIzbriši