Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

ponedjeljak, 5. prosinca 2011.

Božićni paket

“Krist se rađa svakog dana u srcu čovjeka.”
- Sri Swami Vishwananda

Pronaći unutrašnji Božić

Svake godine se u cijelom se svijetu zajedno proslavlja Božić, rođenje Isusa Krista, onoga koji je došao spasiti čovječanstvo, veliki učitelj koji je primjer ljudskosti, samilosti i predanosti (ljubavi).

Swami kaže da je u Mauricijusu Božić blagdan ne samo Kršćana već ga slave pripadnici svih religija. “Rođenje Krista je nešto veoma mistično budući da Krist svake godine obnavlja svoje rađanje u srcima ljudi.”

Kada se pokušavamo povezati s Bogom, Kristom i velikim učiteljima za vrijeme Božića, mi stvaramo snažne temelje za Novu godinu. Krist stvara u našim srcima trajno obilježje ljubavi, tako spoznajući da smo svi djeca Jednog Boga.

Za ovaj Božić pripremili smo božićni paket koji ima svrhu da nam pomogne pronaći unutrašnji Božić u našim srcima. Paket se sastoji od ružinog kvarca u obliku srca i voštanice mira dobivene od pčelinje saće koje je Swami osobno blagoslovio koji su podsjetnik Isusove ljubavi i svjetla. Sa svjetlom svijeće, koju je Swami blagoslovio, možemo osvjetliti sva svjetla u nadolazećoj godini.

Miomiris simbolizira darove Sveta tri kralja (tamjan i smirnu). I na novom božićnom DVD-u Swami opisuje značenje Božića.

Sav prihod od 29,-- eura (uključujući i poštarinu) po paketu u potpunosti ide za renoviranje projekta Bhakti Marga centera “Shree Peetha Nilaya” u Springenu. Božićni paket se može naručiti internetom na stranici www.bhaktishop.de (isto tako paket se može naručiti putem e-mail-a: daya@bhaktimarga.org)

Želimo Vam Sretan Božić, mnogo svjetla i blagoslova!

Paartha i Naamdev
U ime cijelog tima Bhakti Marge.

PS: Friends of Bhakti Marga (Prijatelji Bhakti Marge) imaju 10% popusta! Ako ste zainteresirani da postanete prijatelji Bhakti Marge (Friends of Bhakti Marga), molimo Vas da nam pišete na e-mail: tusti@bhaktimarga.org

Nema komentara:

Objavi komentar