Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

srijeda, 13. lipnja 2012.

Sretan rođendan Guruji!


Došli smo na ideju da u čast Swamijevog rođendana pođemo ljudima koji trebaju ohrabrenje, inspiraciju i Ljubav. Posjetit ćemo domove za umirovljenike (13. lipnja) i jedan za djecu s tjelesnim oštećenjima. Pjevat ćemo, dijeleći s njima duh Swamijeve Ljubavi i radosti koji živi u nama putem Njegove Milosti. Naša ideja naišla je na dobar odaziv. Vjerojatno ćemo snimiti neki materijal i objaviti ga.

Željeli bismo vas ohrabriti da nam se pridružite u ovoj projektu.

Okupite se i izađite, pružite ruku ljudima i zajednicama u vašem okruženju. Ljudi koji poštuju prisustvo Swamijeve ljubavi osjetit će je kroz predanu pjesmu. Možete pjevati kršćanske, kao i pjesme iz istočnjačke tradicije, kako vam srce nalaže. Ako odlučite to učiniti, molimo vas da snimite nekoliko fotografija i napišete manji članak o svojim iskustvima i podijelite ih s drugim članovima naše međunarodne obitelji. Zapravo bismo željeli prezentirati ta iskustva tijekom Gurupurnime 3. srpnja u video formatu i u pismenom obliku.
Javite nam što ćete napraviti i što ste zamislili. Nakon Swamijevog rođendana pošaljite nam svoja iskustva.

p.s. Ukoliko vam ne odgovara termin oko rođendana, možete to učiniti i sljedećeg vikenda. Odlučite li se za neku drugu varijantu rođendana, slijedite svoje zamisli.

1 komentar:

  1. ...a možete to učiniti zapravo kad god hoćete :)

    OdgovoriIzbriši