Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

ponedjeljak, 3. prosinca 2012.

Om Healing - iscjeljujuća tehnika putem vibracije Om


Mahavatar Babaji, koji su izvor i vrijeme kad je OM Healing počeo? (Pitanje je uputio Swami Vishwaanashuyananda)
29. listopad 2012.g.

U određenom smislu, pitanje je besmisleno. Zvuk OM je zvuk same Kreacije. Stoga, ne postoji "vrijeme" kada OM Healing nije postojao jer je OM uvijek postojao. Umjesto toga, pogledajmo "vrijeme" kada je čovječanstvo postalo svjesno da zvuk OM ima iscjeljujuće kvalitete koje bi se mogle iskoristiti za dobrobit iscjeljenja mentalnih, fizičkih i duhovnih energija unutar čovječanstva.

Kada su rishiji i mudraci počeli hibernirati u pećinama Himalaja, došli su u kontakt sa svojom višom svjesti. Mnogi su uronili u jedinstvo s Božanskim. Postali su svjesni Sedam Mudraca koji neprestano drže energiju Zemlje i čovječanstva u dovoljnoj ravnoteži da se sami ne unište do tog vremena kada će čovjek balansirati energije Zemlje i sebe. U tim drevnim vremenima OM Healing tehnika je dana u svjest visoko razvijenih rishija i mudraca, a oni su tu mudrost spustili dolje u himalajska sela kako bi pomogli ljudima.

Kao što vas je vaš učitelj Prem Avatar Sri Swami Vishwananda podučio, ovi rishiji su bili toliko moćni da su zapravo mogli putem OM Healinga učiniti da ponovno narastu odsječeni udovi tijela. I tako je danas ova OM Healing tehnika ponovno probuđena u čovječanstvu kroz rad Swamija Vishwanande po mom nalogu i kao dio Njegove misije na Zemlji u ovoj inkarnaciji.

Ljubav i blagoslovi,
   Mahavatar Babaji

Nema komentara:

Objavi komentar