Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

ponedjeljak, 26. listopada 2015.

Chaturananda postaje Swami VishwaKANJALOCHANAnanda

Jai Gurudev svim bhaktama u Hrvatskoj, ali i šire.

Guruji je za vrijeme Navaratrija, točnije drugog dana - Brahmacharini Devi - inicirao 10 novih BM swamija. Kao što možete već shvatiti s fotografije, moj život je ušao u novu fazu. Ako se mogu drugačije izraziti: Chaturananda je otišao u prošlost. Novo ime koje sam dobio na inicijaciji je:

Swami VishwaKANJALOCHANAnanda

Isto tako dobio sam i novu dužnost. Odgovoran sam za Bhakti Margu u Hrvatskoj, ali i za Sloveniju i Srbiju. Jedan od glavnih zadataka koji stoji pred mnom je izgradnja ašrama, duhovne oaze gdje će utočište moći naći svi iskreni duhovni tragatelji.

 Na slikama se može vidjeti trenutak inicijacije i blagoslov Sri Swamija Vishwanande. 

Rad Sri Swamija Vishwanande je ušao u novu etapu. Kao što znate on je u Indiji, za vrijeme Kumbh Mele, primio novu duhovnu titulu: Mahamandaleshwar. To je jedan od najviših religioznih naslova kojeg neki guru u Indiji može primiti. Time se otvara i nova stranica u Bhakti Margi i poslanju Sri Swamija Vishwanande.

Naš Guruji sada ima službeni naslov:

Mahamandaleshwar 1008 Paramahamsa Sri Vedavyasa Rangaraj Bhattar Sri Swami Vishwananda

Trenutno u Bhakti Margi, osim našeg Gurujija, imamo 25 swamija, od čega njih 11 (od mogućih 12) konstituira glavni odbor, tzv. imenovani swamiji, koji se brinu za ukupnost rada Bhakti Marge. Ostali čine swamiji kojima je dodijeljena jedna ili više država na odgovornost.

Nema komentara:

Objavi komentar