Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

subota, 3. listopada 2015.

Sri Kripeshwarnath Mandir - novi hram u Shree Peetha Nilayi

Novi hram je u planu izgradnje u Shree Peetha Nilayi u Springenu. Bit će mnogo prostraniji od postojećeg. 
 Guruji već godinama ima želju sagraditi novi hram. To će biti mjesto molitve, meditacije, unutrašnjeg buđenja, iscjeljenja, vjere i jedinstva s Bogom. 
“Ceremonije i rituali su uistinu veoma važni za dobrobiti i evoluciju ovog svijeta jer stvaraju vibracije koje održavaju i podržavaju energiju prirode.” 
Sri Swami Vishwananda
 Guruji ima jasnu zamisao kako bi hram trebao izgledati. Trenutno je prostor novog hrama prazan, ali neki nacrti su gotovi i moguće je početi s gradnjom. Slike prikazuju kako prostor sada izgleda i kako Guruji zamišlja novi hram.
 Doniranjem za novi hram vaše ime će biti ugravirano na mramornu pločicu. Pločica će biti smještena pred stopala božanstva u podnožju glavnog oltara i tu će biti sve dok hram bude postojao. Na ovaj način dio vas će uvijek biti pred stopala Sri Sri Radha Krishne i sudjelovat će u svim molitvama božanstvima koja će se nuditi u budućnosti.
"Hram je za svakoga. Postanite dio hrama na način da novčano podržite njegovu izgradnju i zajedno ćemo ostvariti taj san!" 
Sri Swami Vishwananda
Sponzorirajte božanstvo! Jednom kad se hram izgradi, mora biti ispunjen životom. Imate priliku postati sponzor jednog ili više božanstva koja će se ugraditi u hram. Počevši s 500 eura možete postati sponzorom. Imena sponzora će biti spomenuta na posebnoj ploči i za vrijeme prana pratishte (infuzija života) tog božanstva kojeg ste sponzorirali, vaše ime će biti pročitano za vrijeme ceremonije. Guruji je već odlučio koja će božanstva biti prisutna u hramu.
Sri Sri Radha Krishna

Hanuman
Garuda
Narasimha
Nitai Gaur

Sri Ranganath
  
Tulsi Devi

 Želite li više obavijesti o sponzorstvu božanstva i novom hramu pristupite našem glasniku ili nam pišite na:   fundraising@bhaktimarga.org


Nema komentara:

Objavi komentar