Sri Swami Vishwananda - Hrvatska

ponedjeljak, 22. kolovoza 2016.

Dr. Satya Narayana Das Babaji posjećuje Mahamandaleshwara Sri Swamija Vishwanandu


Gurujijev dragi prijatelj iz Vrindavana, Dr. Satya Narayana Dasa Babaji, navratio je jučer (3.6.2016.) u kratki posjet u Shree Peetha Nilayu (na putu je za Poljsku i Litvu gdje će održati turneju). Satya Narayana Das je svjetski poznati stručnjak za Vedskih spise i filozofiju, te je suosnivač i direktor Jiva instituta Vedskog Studija u Vrindavanu.

Direktor Jiva instituta Vedskog Studija, Satya Narayana Das posjećuje SPN od prve godine (2008), i podupire Gurujijevu misiju na mnogo načina. Posebno se to očituje u posljednjih nekoliko godina u Vrindavanu, gdje je Bhakti Marga sagradila hram u blizini njegovog doma, Jiva instituta. http://www.jiva.org/


Guruji i Satya Narayandas u poslijepodnevnim satima posjetili su učiteljski tečaj BM Akademije, gdje je Babaji održao satsang budućim učiteljima o Vedanti (Hindu filozofiji), i o filozofijama različitih sampradaya (duhovnim lozama unutar Vaishnavisma).

Kasnije, nakon večernjih molitvi, Guruji i Babaji su posjetili hram i zapjevali bhajane sa predanicima. Guruji je pjevao bhajane za Radhu, a Babaji je pjevao Gopi Gitu sa svima, hram se za tu večer zatvorio sa aratijem.. 

Evo nekoliko slika i blog članak o Satyi Narayan Dasu, i neki prošli posjeti Shree Peetha Nilayi Predsjednik Indije odlikuje Babaji Satyanarayan Dasa


Flickr album njegovog posjeta u 2009. :

Posjet SPN-u u 2012. :


Jai Gurudev, željeli bismo posjetiti svih da će se u Prosincu organizirati nevjerovatno hodočašće sa Sri Swamijem Vishwanandom u Južnu Indiju. Swamiji će (i možda vi) posjetiti neke od blagoslovljenih hramova i hodočasničkih odredišta za sve Vaishnave, od kojih je za mnoge gotovo nemoguće dobiti dozvolu za ulazak bez prisutsnosti Mahamandaleshwara Sri Swamija Vishvanande. Ako ste zainteresirani za putovanje saznajte više o hodočašću odlaskom na internet poveznicu:

(Registracije se zatvaraju 31. Srpnja, tako da je važno rezervirati svoje mjesto što prije)


Nema komentara:

Objavi komentar